Skvělá a neobvyklá večeře. DOBROU CHUŤ!
10 min | snadné | 4 porce | 352 kcal na kus 28 g bílkovin 24 g tuků 6 g sacharidů |
najemno a dejte do mísy. K lososu přidejte
dijonskou hořčici, nahrubo nasekané kapary a
najemno nasekanou pažitku se šalotkami. Vše
důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Hotový lososový tatarák rozdělte na 4 stejně
velké porce. Na každou porci dejte syrový
žloutek, posypte sezamem, dozdobte polníčkem
a podávejte.
- 4x vaječný žloutek
- 1 lžíce loupaného bílého sezamu
- 1 hrst polníčku
- 500 g filet z lososa s kůží (vykostit)
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 4 lžíce kaparů (nasekat nahrubo)
- 1 lžíce pažitky (nasekat najemno)
- 2x cibule šalotka (nasekat najemno)
- sůl
- pepř