večeře

Lososový tatarák

Skvělá a neobvyklá večeře. DOBROU CHUŤ!

10 minsnadné4 porce352 kcal na kus
28 g bílkovin
24 g tuků
6 g sacharidů
POSTUP: Filet lososa očistěte, nasekejte nožem
najemno a dejte do mísy. K lososu přidejte
dijonskou hořčici, nahrubo nasekané kapary a
najemno nasekanou pažitku se šalotkami. Vše
důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Hotový lososový tatarák rozdělte na 4 stejně
velké porce. Na každou porci dejte syrový
žloutek, posypte sezamem, dozdobte polníčkem
a podávejte.
  • 4x vaječný žloutek
  • 1 lžíce loupaného bílého sezamu
  • 1 hrst polníčku
  • 500 g filet z lososa s kůží (vykostit)
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 4 lžíce kaparů (nasekat nahrubo)
  • 1 lžíce pažitky (nasekat najemno)
  • 2x cibule šalotka (nasekat najemno)
  • sůl
  • pepř

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *